Der en ordentlig og venskabelig atmosfære mellem lærere og elever. Gode relationer til eleverne er baseret på vores faglighed, som betyder, at eleverne bliver engagerede og nysgerrige, så de ind imellem også synes det er sjovt at gå i skole.

Gode idrætsfaciliteter

Tåsingeskolen – afdeling Sundhøj, afdeling Lundby og Centerafdelingen har fortræffelige idrætsfaciliteter såvel inde som ude.

De tre afdelinger har hver især adgang til idrætshal og boldbaner. Samtidig ligger afdelingerne tæt på skov og strand, og der er således rig mulighed for at inddrage cykelmotion og mere adventureprægede aktiviteter i idrætsudbuddet.

Tåsingeskolen har desuden en gymnastik- og samlingssal, en multibane og to store høje, hvoraf den ene bruges som kælkebane om vinteren.

På Tåsingeskolen er der en udfordrende legeplads med bordtennisborde, flytbare mål, basketkurve, rampe til skateboards, legekasser i indskolingen og mellemtrinnet og klatretårn op til syv meters højde.

Udskolingen har desuden en kasse med diverse bolde samt adgang til waveboards. Der er malet figurer på asfalten til spil i skolegården.

Endelig har Tåsingeskolen også adgang til det nye tennisanlæg, som foreningen Tåsinge Tennis Klub har etableret som nabo til skolen.