Idræt og bevægelse inkluderer uanset boglige, praktiske eller sociale færdigheder. Alle kan være med, når vi lykkes med vores aktiviteter og undervisning.

Gode idrætsfaciliteter

Tåsingeskolen – afdeling Sundhøj, afdeling Lundby og Centerafdelingen har fortræffelige idrætsfaciliteter såvel inde som ude.

De tre afdelinger har hver især adgang til idrætshal og boldbaner. Samtidig ligger afdelingerne tæt på skov og strand, og der er således rig mulighed for at inddrage cykelmotion og mere adventureprægede aktiviteter i idrætsudbuddet.

Tåsingeskolen har desuden en gymnastik- og samlingssal, en multibane og to store høje, hvoraf den ene bruges som kælkebane om vinteren.

På Tåsingeskolen er der en udfordrende legeplads med bordtennisborde, flytbare mål, basketkurve, rampe til skateboards, legekasser i indskolingen og mellemtrinnet og klatretårn op til syv meters højde.

Udskolingen har desuden en kasse med diverse bolde samt adgang til waveboards. Der er malet figurer på asfalten til spil i skolegården.

Endelig har Tåsingeskolen også adgang til det nye tennisanlæg, som foreningen Tåsinge Tennis Klub har etableret som nabo til skolen.