Der en ordentlig og venskabelig atmosfære mellem lærere og elever. Gode relationer til eleverne er baseret på vores faglighed, som betyder, at eleverne bliver engagerede og nysgerrige, så de ind imellem også synes det er sjovt at gå i skole.

SUNDHØJ BØRNEBY – Et fristed for børn i 4.-6. klasse

Børnebyen 2019

Sundhøj Børneby er stedet for dig, som er blevet for stor til SFO. Her kan du i trygge rammer hygge med kammerater både før og efter skole.

Vi tilbyder blandt meget andet:

 Morgenhygge og morgenmad fra kl. 6.30

 Bagedage

 Billardbord og playstation på storskærm

 Masser af kort og brætspil

 Kreativt rum

 Stort udeareal

 Udklædningsrum

 Årlig sommertur

I børnebyen har du mulighed for at være kreativ, udfordre vennerne i de mange spil eller blot hænge ud i sofaen. Har du brug for at være mere aktiv, så kan du hoppe på trampolin, spille bold, spille tennis eller anden leg i vores skønne omgivelser.

Der er altid voksne tilstede i Børnebyen og for tiden er det Gustav, Mads og Kristina du møder.

Hvis du vil vide mere om Børnebyen, er du meget velkommen til at besøge os eller downloade informationsfolderen.  INFORMATIONSFOLDER 2019

Sundhøj Børneby, Eskærvej 63A, 5700 Svendborg.

Mail: mail@sundhoej-boerneby.dk , Telefon: 22 23 05 09 / 62 22 52 82